Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Látogatási rend
Fejlesztések
COVID INFO
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Állásajánlatok  Ápoló 
Betűméret-növelés →

Ápoló

A most megújuló Budapesti Szent Ferenc Kórház (1021 Budapest, Széher út 73.) március közepétől megnyíló új osztályaira, kardiológiai rehabilitációs és belgyógyászati területekre keres munkatársakat teljes állású

szakápolói munkakör
betöltésére (OKJ 54, 55).

A munkatársakat fejlődő intézményünk újonnan kialakított, illetve felújított részlegeire keressük. A leendő munkatársakat modern környezetben, színvonalas munkakörülmények között szakmailag felkészült, motivált csapat várja. A beilleszkedést és a hosszú távú fejlődést képzéssel, továbbképzésekkel és mentori programmal támogatjuk. A poziciókhoz felkészítő képzést biztosítunk, ezért a munkakörök az elbírálás után azonnal betölthetők.

Pályázati feltételek:

  • OKJ 54 vagy OKJ 55 ápolói oklevél,
  • büntetlen előélet (3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány),
  • egészségügyi alkalmasság.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások

  • a pályázó részletes szakmai önéletrajza,
  • három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
  • képesítést igazoló okiratok

Elvárások

  • szakápolói munkakörben eltöltött legalább 1 év, de pályakezdők jelentkezését is várjuk,
  • empatikus magatartás, erkölcsi normák betartása, a keresztény értékek és az intézmény szellemiségének tiszteletben tartása.

Illetmény és juttatások

Az illetmény megállapítása a Eszjtv alapján történik, illetve az egyes egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók illetmény- vagy bérnövelésének, valamint az ahhoz kapcsolódó támogatás igénybevételének részletes szabályairól szóló 256/2013. (VII. 5.) Korm. rendelet bértábla szerint, a kiegészítő juttatások tekintetében az intézmény belső rendelkezései az irányadóak (távolsági buszbérlet hozzájárulás, kedvező étkezési lehetőség),Kórházunk az egészségügyi jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény hatálya alá tartozik, de egyházi fenntartásban működő kórházként a dolgozók csak saját intézményen belül vezényelhetők, illetve a közszférában alkalmazandó nyugdíjpolitikai elveknek az egészségügyi dolgozók vonatkozásában történő érvényesítéséről és végrehajtásáról szóló 124/2013. (IV.26) Korm. rendelet és az egyes, az egészségügyi szolgálati jogviszonnyal összefüggő veszélyhelyzeti szabályokról szóló 69/2021. (II.19.) Korm. rendelet 8. §-a alapján alapján nyugdíjasokat foglalkoztathatunk, azonban  a nyugellátást ebben az esetben szüneteltetni szükséges, ezzel egyidejűleg a nyugdíj összegével megegyező jövedelemkiegészítő támogatás megigénylésére jogosult a munkáltató. A kórház Covid-ellátás alól felmentett.

A pályázat

  • benyújtásának határideje: megjelenéstől számított 30 nap,
  • benyújtásának módja és helye: a pályázatot emailben kérjük eljuttatni a titkarsag@szentferenckorhaz.hu címre.
 vissza
Aktualitások
2021
ÁPR
18
Post-Covid ellátás kórházunkban

2021
ÁPR
18
Második oltás

2021
MÁR
28
Szent Ferenc Kórház Oltópont - aktuális információk

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum