Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  Az OTP Csoport nagy összegű adománnyal ... 
Betűméret-növelés →

Az OTP Csoport nagy összegű adománnyal támogatja a Budapesti Szent Ferenc Kórházat a koronavírus járvány elleni védekezésben

Az OTP Csoport jelentős összegekkel járul hozzá a koronavírus-járvány okozta nehézségek enyhítéséhez. Ennek keretében kapott kórházunk más kórházak mellett egy nagy összegű adományt, melynek ünnepélyes átadására ma került sor.

Az OTP Csoport a kihívásokkal teli időszakban igyekezett segíteni, támogatni azokat, akikre kulcsszerep hárult a védekezésben: kiemelten az egészségügyi és oktatási intézményeket. Az egészségügyi intézmények részére átadott 20 lélegeztetőgép mellett Balassagyarmat, Ózd, Sátoraljaújhely, Dunaújváros kórházai, valamint a Budapesti Szent Ferenc Kórház kapott összesen 400 millió forintot az OTP Banktól. 

Az OTP Csoport évek óta Magyarország egyik legnagyobb, milliárdos nagyságrendű adományozója; felelős vállalatként gazdasági erejének és regionális súlyának megfelelően nemcsak a hétköznapokban, de azokban az időszakokban is érdemi segítséget nyújt, amikor az összefogás és az együttműködés kiemelten fontos, itthon és tágabb, régiós környezetünkben is.

Kórházunk a covid-járvány idején megnövelte fekvőbeteg-kapacitását, hogy minél nagyobb számú beteg ellátására legyen alkalmas. E mellett a járvány időszakában is mindent megtettünk azért, hogy elsősorban kardiológiai rehabilitációs tevékenységünket továbbra is el tudjuk végezni, ide értve az egészségmegőrzést, betegségmegelőzést szolgáló, a betegek számára plusz szolgáltatást jelentő speciális programjainkat is. Köszönjük az OTP Bankcsoport nagyösszegű támogatását, ami segített és segít abban, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett ellátási feladatban, vállalt alapfeladatainkban és egyedi projektjeinkkel egyaránt a betegek rendelkezésére tudjunk állni.

Képgaléria »

 vissza
Állásajánlatok
2023
SZEP
29
Takarító

2023
SZEP
28
Ápoló / Szakápoló

2023
JÚL
13
Konyhai kisegítő

2023
MÁJ
21
Kardiológus / belgyógyász szakorvos, vagy szakvizsga előtt álló orvos

2023
MÁR
30
Karbantartó / Gondnok

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum