Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Látogatási rend
Fejlesztések
COVID INFO
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton 
Betűméret-növelés →

4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton

A Pesthidegkúton és vonzáskörzetében működő sportköröket, egyesületeket és –klubokat ismerhették meg az érdeklődők szombaton a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont Közösségi Terén a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesülete által szervezett 4. Hidegkúti Sportparádén.

A több mint ezer érdeklődőt vonzó rendezvény nem titkolt célja volt a rendszeres testmozgásra nevelés és az egészséges életmódra ösztönzés mellett, hogy összefogja a városrész közösségét.

A családi napon a részt vevő szervezetek látványos bemutatóit látva ki-ki a testedzési lehetőséget vagy szabadidős tevékenységet is választhatott magának a színes palettából. Az idén újdonság volt, hogy a II. Kerületi Önkormányzat- együttműködve a Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályával, a Budapesti Szent Ferenc Kórházzal, a Szent Margit Rendelőintézettel és az Országos Gerincgyógyászati Központtal- egészségügyi szűrőnapra és ingyenes vizsgálatra várta a látogatókat. A Budapesti Szent Ferenc Kórház feladata főként a defibrillátorral való újraélesztés bemutatása és az ingyenes EGK vizsgálatra való érdeklődők ellátása volt. A rendezvény kiemelkedő teljesítménnyel és hangulattal zárta a napot.

- Budai Polgár szeptember 27.-i szám cikke alapján

 vissza
Állásajánlatok
2021
MÁJ
04
Szakács

2021
ÁPR
16
Kardiológiai szakasszisztens

2021
MÁR
28
Betegszállító

2021
MÁR
25
Takarító

2021
MÁR
10
Beteghordó

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum