Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton 
Betűméret-növelés →

4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton

A Pesthidegkúton és vonzáskörzetében működő sportköröket, egyesületeket és –klubokat ismerhették meg az érdeklődők szombaton a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont Közösségi Terén a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesülete által szervezett 4. Hidegkúti Sportparádén.

A több mint ezer érdeklődőt vonzó rendezvény nem titkolt célja volt a rendszeres testmozgásra nevelés és az egészséges életmódra ösztönzés mellett, hogy összefogja a városrész közösségét.

A családi napon a részt vevő szervezetek látványos bemutatóit látva ki-ki a testedzési lehetőséget vagy szabadidős tevékenységet is választhatott magának a színes palettából. Az idén újdonság volt, hogy a II. Kerületi Önkormányzat- együttműködve a Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályával, a Budapesti Szent Ferenc Kórházzal, a Szent Margit Rendelőintézettel és az Országos Gerincgyógyászati Központtal- egészségügyi szűrőnapra és ingyenes vizsgálatra várta a látogatókat. A Budapesti Szent Ferenc Kórház feladata főként a defibrillátorral való újraélesztés bemutatása és az ingyenes EGK vizsgálatra való érdeklődők ellátása volt. A rendezvény kiemelkedő teljesítménnyel és hangulattal zárta a napot.

- Budai Polgár szeptember 27.-i szám cikke alapján

 vissza
Állásajánlatok
2023
SZEP
29
Takarító

2023
SZEP
28
Ápoló / Szakápoló

2023
JÚL
13
Konyhai kisegítő

2023
MÁJ
21
Kardiológus / belgyógyász szakorvos, vagy szakvizsga előtt álló orvos

2023
MÁR
30
Karbantartó / Gondnok

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum