Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Fejlesztések
COVID INFO
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Termékcsalád és webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  COVID INFO  Legfontosabb tudnivalók, gyakori kérdések, helyzetek 
Betűméret-növelés →

Legfontosabb tudnivalók, gyakori kérdések, helyzetek

Összegyűjtöttünk néhány oltással kapcsolatos alapvető információt, hogy segítsük a hozzánk érkezőket, a nálunk oltás iránt érdeklődőket.

Időpontfoglalás lehetősége

- Az időpontfoglalás előfeltétele az érvényes regisztráció. Amíg valaki nem regisztrál, és azt nem igazolják vissza, nem tud időpontot foglalni.

- Oltópontunkon fiatalokat is oltunk. A 16-18 évesek kérjük, hozzák magukkal a hozzájáruló nyilatkozatot, a szülői beleegyező nyilatkozatot, a személyi igazolványt, lakcímkártyát.

- A Magyarországon élő külföldieket és a TAJ-számmal nem rendelkezőket is beoltjuk, de ehhez először nekik is regisztrálniuk kell az oltásra: https://vakcinainfo.gov.hu/, ezt követően tudnak időpontot foglalni hozzánk.

 

Foglalható vakcinatípusok

A regisztráltak számára a vakcinák az időpontfoglaló rendszerben szabadon foglalhatók. Jelen szabályozás szerint ez alól kivétel a Pfizer, amivel történő oltásra azonban csak az tud időpontot foglalni, aki a regisztrálását követően SMS-t kapott erről. Ennek hiányában a Pfizer időpontok nem jönnek fel az időpontfoglaló rendszerben.

 

Érkezés időpontja

- Amennyiben az első oltáskor kapott oltási kártyáján a második oltás időpontjánál szerepel nap és óra perc, úgy abban az időpontban kérjük megjelenését. Amennyiben csak nap szerepel, de pontos óra perc nem, úgy kérjük, az 1. oltás időpontjában érkezzen, de legfeljebb délután 16 óráig.

- A pontos érkezéshez kérjük figyelembe venni, hogy kórházunk előtt általában korlátozott mennyiségű szabad parkoló van.

 

Időpont-változtatás

Új időpont intéztetésére közvetlenül a befoglalt oltópont által nincs mód. Az oltópont felé email útján azt kell jelezni, hogy mikorra foglalt időpont törlését kérjük: oltopont@szentferenckorhaz.hu. Ehhez meg kell adni azokat az adatokat, amik alapján a törölni kívánt foglalás beazonosítható. Ezt követően az oltópont törli a lemondani kívánt foglalást. A törléstől számított 24 órán belül, legkésőbb 24 óra múlva válik elérhetővé az illető számára az újrafoglalás lehetősége. Ezt követően egyénileg új időpont foglalható.

 

Oltások rögzítése az EESZT felületén

Ön ellenőrizheti, hogy (egy vagy két) oltása felkerült-e az eeszt rendszerébe. Amennyiben Önt kórházunkban oltották, és az elektronikus felületen nem találja az oltást rögzítve, ezt jelezheti az oltopont@szentferenckorhaz.hu emailcímre, és visszajelzünk, illetve hiánypótlunk.

 

Oltásokkal kapcsolatos további ügyintézésre

pl. meg nem érkezett védettségi igazolvánnyal kapcsolatban, vagy külföldi beoltottak védettségi igazolványhoz szükséges további adategyeztetésére a Kormányhivatalnál van mód.

 vissza
Aktualitások
2022
AUG
08
Aktuális látogatási rend

2022
MÁJ
27
Kórházunk lakossági egészségprogramjai

2022
MÁR
07
Látogatási tilalom részleges feloldása

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum