Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  Ingyenes gyorstesztelés a lakosság szolgálatában 
Betűméret-növelés →

Ingyenes gyorstesztelés a lakosság szolgálatában

Kórházunk november 10 és 19 között 52 000 db, Covid-betegség kiszűrésére alkalmas ingyenes gyorstesztet bocsát a lakosság rendelkezésére.
 
Kórházunkban november 10-e szerdától lehet élni az ingyenes teszt lehetőségével, hétköznapokon 10 és 13 óra között (regisztráció a 2. kerület honlapján: https://masodikkerulet.hu/urlap/koronavirus-vizsgalatra-jelentkezes-2021-11-urlap-2 ).
 
Az ingyenes tesztelési lehetőség egy regionális szűrőprogram része, melyben a Szent Ferenc Kórház, a Budai Irgalmasrendi Kórház, az I. és II. kerületi egészségügyi szolgáltatók és a Johannita Szeretetszolgálat vesz részt. Az együttműködés keretében a két kórházi helyszínen kívül több belbudai csomóponton is kitelepült tesztpont jön létre (Széll Kálmán tér, Mechwart liget). Az egyes helyszíneken a tesztelési időszakokról az érintett intézmények honlapján tájékozódhat.
 
Célunk a régióban élő lakosság számára felajánlott ingyenes tesztprogrammal az egyre növekvő számú őszi influenzás, illetve felsőlégúti hurutos megbetegedések gyors és hatékony elkülönítése az esetleges Covid-fertőzésektől.
 
Az együttműködés azért is fontos, mert egyházi kórházaink küldetéstudatához hozzátartozik, hogy szükség esetén az egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve minél gyorsabban tudjon reagálni az egészségügyi kihívásokra.
 
Kórházunk egyidejűleg a Katolikus Karitász, illetve a Johannita Rend közreműködésével további 6000 gyorstesztet Kárpátaljára juttatott el, illetve jelentős számú tesztet biztosítottunk a régió iskoláinak és családorvosainak.
 vissza
Állásajánlatok
2023
SZEP
29
Takarító

2023
SZEP
28
Ápoló / Szakápoló

2023
JÚL
13
Konyhai kisegítő

2023
MÁJ
21
Kardiológus / belgyógyász szakorvos, vagy szakvizsga előtt álló orvos

2023
MÁR
30
Karbantartó / Gondnok

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum