Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Ellátási terület
Fejlesztéseink
Aktualitások
Képzések
Galéria
Támogatás
Elérhetőségek
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton 

4. Hidegkúti Sportparádé Hidegkúton

A Pesthidegkúton és vonzáskörzetében működő sportköröket, egyesületeket és –klubokat ismerhették meg az érdeklődők szombaton a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont Közösségi Terén a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesülete által szervezett 4. Hidegkúti Sportparádén.

A több mint ezer érdeklődőt vonzó rendezvény nem titkolt célja volt a rendszeres testmozgásra nevelés és az egészséges életmódra ösztönzés mellett, hogy összefogja a városrész közösségét.

A családi napon a részt vevő szervezetek látványos bemutatóit látva ki-ki a testedzési lehetőséget vagy szabadidős tevékenységet is választhatott magának a színes palettából. Az idén újdonság volt, hogy a II. Kerületi Önkormányzat- együttműködve a Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályával, a Budapesti Szent Ferenc Kórházzal, a Szent Margit Rendelőintézettel és az Országos Gerincgyógyászati Központtal- egészségügyi szűrőnapra és ingyenes vizsgálatra várta a látogatókat. A Budapesti Szent Ferenc Kórház feladata főként a defibrillátorral való újraélesztés bemutatása és az ingyenes EGK vizsgálatra való érdeklődők ellátása volt. A rendezvény kiemelkedő teljesítménnyel és hangulattal zárta a napot.

- Budai Polgár szeptember 27.-i szám cikke alapján

 vissza
Aktualitások
FEB
14
Otthonápolás a gyakorlatban program- képzés laikusoknak
2018. február 27., kedd 15 órától otthonápolási képzés lesz a beteget otthon ápoló családtagok számára. Részletekért kattintson a címre.
JAN
29
EKG kurzus folytatódik a Szent Ferenc Kórházban
EKG kurzus folytatódik a Szent Ferenc Kórházban Előadó: Dr. Zámolyi Károly Helyszín: Szent Ferenc Kórház előadóterme (3.emelet) Budapest, II. ker. Széher út 73 Részletes programért kattintson a címre
JAN
24
Meghívó betegek világnapjára - 2018 február 12
Szeretettel hívjuk és várjuk betegeinket és munkatársainkat a 3. emeleti konferenciaterembe. A részletekért kattintson a címre.
Események
1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Kapcsolat Impresszum