Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  Együttműködés az OTP Bankkal - Készpénzfelvétel ... 
Betűméret-növelés →

Együttműködés az OTP Bankkal - Készpénzfelvétel közben segítheti a szív- és tüdőátültetett betegeket

A szívcsere, a tüdőtranszplantáció sokaknál az egyedüli megoldás. Kérjük, támogassa az OTP automatában a Budapesti Szent Ferenc Kórház programjának kiválasztásával a hazai szív- és tüdőátültetett betegeket felépülését szolgáló és gondozó részlegünk kialakítását.

Az utóbbi időszakban a szív- és tüdőcsere a világon az eddig gyógyíthatatlannak ítélt betegek esetében is egyre nagyobb számban végezhető. A beavatkozások számának növelése itthon is szükségessé teszi egy erre a betegcsoportra specializálódott rehabilitációs központ létrehozását, amire egyházi kórházunk államigazgatási felkérést is kapott. A terület fontosságát jelzi az is, hogy a szívcsere, illetve a tüdőtranszplantáció sokaknál ráadásul az egyedüli megoldás. 

Nemzetközi mintára kialakított országos rehabilitációs centrumunk a hazai transzplantációs szív- és tüdőcserélt betegek teljes körű rehabilitációját tűzte ki célul. Segítségüket a feladat technikai körülményeinek kialakításához kérjük. Az országban egyedülállóként kialakítandó ilyen profilú szakrészleg szükséges az egyre növekvő számú szív- és tüdőátültetésen átesett beteg minél jobb minőségű ellátásához és hosszú távú életkilátásaik javításához.

Hiszünk abban, hogy az összefogás egy jó cél érdekében nem csak segíti egy konkrét program megvalósulását, de társadalmi mintát is ad közös ügyek megvalósításához. A hazai kardiovaszkuláris rehabilitációban programjai révén eddig is élenjáró Szent Ferenc Kórház ezt a Kelet-Közép-Európában is egyedi profilt az Önök segítségével tudja kialakítani. Kérjük, támogassa az egész ország szükségleteit lefedő ellátás megvalósítását, és az ennek hazai és nemzetközi oktatásához szükséges eszközök beszerzését.

 vissza
Állásajánlatok
2023
SZEP
29
Takarító

2023
SZEP
28
Ápoló / Szakápoló

2023
JÚL
13
Konyhai kisegítő

2023
MÁJ
21
Kardiológus / belgyógyász szakorvos, vagy szakvizsga előtt álló orvos

2023
MÁR
30
Karbantartó / Gondnok

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum