Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Fejlesztések
COVID INFO
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Termékcsalád és webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  COVID INFO  dfg 
Betűméret-növelés →

dfg

Kórházunk november 10 és 19 között 52 000 db, Covid-betegség kiszűrésére alkalmas ingyenes gyorstesztet bocsát a lakosság rendelkezésére.
 
Kórházunkban november 10-e szerdától lehet élni az ingyenes teszt lehetőségével, hétköznapokon 10 és 13 óra között (regisztráció a 2. kerület honlapján: https://masodikkerulet.hu/urlap/koronavirus-vizsgalatra-jelentkezes-2021-11-urlap-2 ).
 
Az ingyenes tesztelési lehetőség egy regionális szűrőprogram része, melyben a Szent Ferenc Kórház, a Budai Irgalmasrendi Kórház, az I. és II. kerületi egészségügyi szolgáltatók és a Johannita Szeretetszolgálat vesz részt. Az együttműködés keretében a két kórházi helyszínen kívül több belbudai csomóponton is kitelepült tesztpont jön létre (Széll Kálmán tér, Mechwart liget). Az egyes helyszíneken a tesztelési időszakokról az érintett intézmények honlapján tájékozódhat.
 
Célunk a régióban élő lakosság számára felajánlott ingyenes tesztprogrammal az egyre növekvő számú őszi influenzás, illetve felsőlégúti hurutos megbetegedések gyors és hatékony elkülönítése az esetleges Covid-fertőzésektől.
 
Az együttműködés azért is fontos, mert egyházi kórházaink küldetéstudatához hozzátartozik, hogy szükség esetén az egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve minél gyorsabban tudjon reagálni az egészségügyi kihívásokra.
 
Kórházunk egyidejűleg a Katolikus Karitász, illetve a Johannita Rend közreműködésével további 6000 gyorstesztet Kárpátaljára juttatott el, illetve jelentős számú tesztet biztosítottunk a régió iskoláinak és családorvosainak.
 vissza
Aktualitások
2022
AUG
08
Aktuális látogatási rend

2022
MÁJ
27
Kórházunk lakossági egészségprogramjai

2022
MÁR
07
Látogatási tilalom részleges feloldása

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum