Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Látogatási rend
Fejlesztések
COVID INFO
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  COVID INFO  Betegellátás Covid idején 
Betűméret-növelés →

Betegellátás Covid idején

Kedves Betegeink!

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében az egészségügyi ellátórendszer működése miniszteri utasításra átalakult. A különösen veszélyeztetett egészségügyi dolgozók védelme és az erőforrások súlyos járványhelyzetre felkészítése a tervezhető és halasztható vizsgálatok és kezelések átütemezését igényelte. Emiatt jelenleg kórházunk fekvő- és járóbeteg-ellátásban egyaránt csak sürgős, halaszthatatlan esetek ellátását végzi.

Az alábbi módokon azonban továbbra is rendelkezésre állunk:

1. Előjegyzés

Amennyiben nem sürgős kardiológiai vagy diabetológiai járóbeteg-ellátásra lenne szükségük, ha neuropathia rendelésre jönnének, ha állapotuk szívbetegség miatti tervezhető fekvő vagy nappali kórházi rehabilitációt igényel, telefonon vagy emailben kérhetik előjegyzésbe vételüket hétköznap 12 és 15 óra között. Ehhez adataikra, elérhetőségükre és az ellátási igény (pl. kardiológiai kivizsgálás) megadására van szükségünk:

telefon: 1 392 8211

email: betegfelvetel@szentferenckorhaz.hu

Amint a járványügyi szabályozás megengedi számunkra, azonnal hívjuk Önöket és a lehető leghamarabb megkezdjük ellátásukat. Addig kérjük, maradjanak otthon, vigyázzanak Magukra és ránk, hogy újra mi is vigyázhassunk majd Önökre. 

 

2. Skype-rendelés

A jelen rendkívüli helyzetben online rendelés lehetőségét kínáljuk Önöknek, mely a Skype alkalmazáson keresztül történik az alábbi szakterületeken: kardiológia, belgyógyászat-diabetológia, pszichológia, pszichiátria.

Igénybe vételéhez az alábbi lépések szükségesek:

- a Skype alkalmazás letöltése

- a programon belül a Szent Ferenc Kórház nevű partner megkeresése és klikk a kapcsolatfelvétel-re

- hétköznaponként 8 és 16 között van lehetőség bejelentkezésre, amit kezdeményezhet skype-hívással vagy skype szöveges üzenetben egyaránt. Bejelentkezésében, kérjük, mondja el / írja le, milyen szakterületen van szüksége online konzultációra. Ebben az időszakban adminisztrátor kollégánk veszi Önt előjegyzésbe Skype-konzultációra, melynek időpontját közvetlenül Önnek megadja.

- az Ön által igényelt online orvosi konzultációra az e szerinti időpontban várjuk hívását, ugyanezen a Skype-vonalon

Amennyiben az időpontkéréskor nem fogadjuk hívását, elképzelhető, hogy éppen beszélünk valaki mással ezen a vonalon, ezért kérjük, ismételje meg hívását vagy hagyjon szöveges üzenetet és visszahívjuk Önt Skype-on. Amennyiben segítségre van szüksége a Skype-használathoz, hívja a 30-570-1138-as számot.

 vissza
Aktualitások
2021
ÁPR
18
Post-Covid ellátás kórházunkban

2021
ÁPR
18
Második oltás

2021
MÁR
28
Szent Ferenc Kórház Oltópont - aktuális információk

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum